Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

unban peR.

Dziś dostałem bana za leave na pdr1. Nie zaprzecze, wyszedłem z gry , ale było to spowodowane prowokacja przez innych graczy. Przeciwna drużyna już od kilkunastu minut miała gre w garści [ zbite raxy na 2 liniah ], do tego miała kolosalna przewage. Lecz zamiast kończyć to stali pod fontanna i czakali na fragi [ poprosu bawili się z nami ]. Mimo moich licznych prośb o szybkie zakończenie gry, delikwenci nadal robili to samo . Pod wpływem nerwów nacisnołem alt + F4 . Pragne dodac, że gdybym serio miał zamiar wychodzic to zrobiłbym to o wiele wczesniej bo od poczatku rozgrywki nic mi nie wychodzilo. Tamta gra trwała jeszcze raptem 3 minuty , a ja dostałem bana na 3 dni ;x Prosze o odbanowanie albo skrócenie czasu zablokowania.

Link do req + proszę innego admina o obejrzenie ew. repki, bo nie mam tu warcrafta.
    Give us a little love.

tu mamy link.

http://fairplay.garena.com/showthrea...409145-Ban-Per.

Repki niestety nie posiadam bo nie przypuszczałem , że będzie mi potrzebna. ;x potem grałem next game więc last replay też już inny ;x

skracamy, ale pamietaj, że gramy zawsze do końca niezależnie od sytuacji panujacej w grze. Kilka minut Cie nie zbawi prawda?